Κλειώ Δημητριάδου

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Με μεγάλη όρεξη για δουλειά και αγάπη για τη διατροφή, μέσα σε δύο μήνες από την ορκωμοσία άνοιξα το διαιτολογικό γραφείο μου στο Νέο Ηράκλειο. Πάντα με ενδιέφερε η σχέση των ανθρώπων με το φαγητό και στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του γραφείου συνειδητοποίησα ότι ενώ ήθελα πραγματικά να βοηθήσω τα άτομα με τα οποία συνεργαζόμουν, μου έλειπαν οι απαραίτητες γνώσεις ψυχολογίας. Αυτή η ανάγκη να καταλάβω τους ασθενείς μου με οδήγησε στην απόκτηση του μεταπτυχιακού μου στη συμβουλευτική ψυχολογία. Το 2012, ανήσυχο πνεύμα γαρ, ακολουθώντας και τη μόδα της εποχής, παρακολούθησα και το πρόγραμμα του Life Coaching στο Κ.Ε.Κ του Καποδιστριακού πανεπιστημίου. Στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ λοιπόν, ήρθε και προστέθηκε και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω παραβρεθεί σε πληθώρα συνεδρίων ενώ συμμετείχα και στην επιστημονική επιτροπή της εβδομάδας διατροφής του 2008 (με θέμα διατροφή του μέλλοντος: φύση ή επιστήμη). Δεν έχω σταματήσει να παρακολουθώ σεμινάρια ψυχολογίας, ενώ από το 2012 μέχρι σήμερα συνεργάζομαι με διάφορους ψυχολόγους για εποπτεία περιστατικών. Θα ξεχωρίσω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πέρα από τα όρια της δίαιτας» που ολοκλήρωσα το 2014 και ήταν σαν ένα δεύτερο μεταπτυχιακό για μένα. Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα περιλάμβανε τεχνικές μείωσης βάρους χωρίς δίαιτα, με αλλαγή της στάσης του ατόμου προς το φαγητό, δίνοντας εργαλεία και λύσεις για χρόνια παχύσαρκους ανθρώπους.

Blogger στα… γεράματα, συνειδητοποίησα πόσο μου αρέσει να γράφω όταν το 2009 συνέγραψα (με τη συνάδελφο Παπαδήμα Ευγενία-Ιωάννα) το βιβλίο «Διαιτολογία και ειδικά στοιχεία διατροφής» το οποίο μετά από διαγωνισμό του υπουργείου παιδείας διδάχτηκε στις σχολές του Ο.Α.Ε.Δ. Από τότε θα με βρείτε σε διάφορα sites: weekenders, shape, savoirvilletlife ενώ συνεργάζομαι και με τα περιοδικά shape, the body και με το περιοδικό του palmie bistro. Όλα τα δημοσιευμένα άρθρα μαζί με διάφορα tips και αστειάκια που αφορούν τη δίαιτα θα τα βρείτε στο “coachmydiet”.

φιλοσοφία μου την οποία εφαρμόζω στη δουλειά μου είναι: αγάπη, κατανόηση, αυτογνωσία! Κάνω δίαιτα σημαίνει ότι αλλάζω τη ζωή μου, με φροντίζω και στοχεύω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου

Αφροδίτη Στρόρα

Βοηθός διαιτολογικού γραφείου

Είμαι στέλεχος διατροφής και διαιτολογίας και έχω αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Ακμή. Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ το Nutrition Pro in Childhood Feeding που διεξάγεται μέσω της Ελληνικής διατροφολογικής εταιρείας.

Θα με γνωρίσετε κατά τη λήψη ατομικού ιστορικού, την πραγματοποίηση μετρήσεων στον χώρο μας και κατα τη διάρκεια της «διατροφικής εκπαίδευσης». Αναλαμβάνω επίσης επισκέψεις κατ’ οίκον, αφού είμαι ένα από τα delivery girls του coachmydiet delivery.

Απαντώ με χαρά σε όλα τα email σας και ειμαι υπεύθυνη για την υπηρεσία coachmydiet email (σας υπενθυμίζω πότε πρέπει να ζυγιστείτε, λύνω τις απορίες σας και σας «οργανώνω»).

Έφη Ταβλαδάκη

Βοηθός διαιτολογικού γραφείου

Είμαι η Έφη, η βοηθός της κ. Δημητριάδου και η «συνοδοιπόρος» στην προσπάθειά σου να πετύχεις τους διατροφικούς στόχους που έχεις θέσει!!Εγώ και ο λιπομετρητής μου, θα σε επισκεπτόμαστε (γραφείο, σπίτι ή όπου εξυπηρετεί), θα γίνει η λήψη ιστορικού και κατόπιν, ανά δυο εβδομάδες η αγαπημένη λιπομέτρηση.

Μετά από κάθε επίσκεψη, θα παραδίδω όλο το φάκελό σου στην κυρία Δημητριάδου. Εκείνη με τη σειρά της, θα σου ετοιμάζει το εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, έως και 48 h μετά την συνάντηση μας. Θα βλεπόμαστε κάθε δύο εβδομάδες, αλλά μπορούμε να τα λέμε και στο ενδιάμεσο για τυχόν απορίες.

Θα χαρώ πολύ, λοιπόν, να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να κάνουμε μαζί το δικό σου «ταξίδι»!!

Ο χώρος μας

Στο γραφείο μας όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι ώστε  να αισθάνεστε φιλόξενα και άνετα. Οι βοηθοί μου θα πάρουν το ιστορικό σας, θα σας μετρήσουν και θα απαντήσουν κάθε ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας και το διατροφικό πλάνο σας. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τις μετρήσεις που μπορείτε να πραγματοποιήσετε.