Με μεγάλη όρεξη για δουλειά και αγάπη για τη διατροφή, μέσα σε δύο μήνες από την ορκωμοσία άνοιξα το διαιτολογικό γραφείο μου στο Νέο Ηράκλειο. Πάντα με ενδιέφερε η σχέση των ανθρώπων με το φαγητό και στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του γραφείου συνειδητοποίησα ότι ενώ ήθελα πραγματικά να βοηθήσω τα άτομα με τα οποία συνεργαζόμουν, μου έλειπαν οι απαραίτητες γνώσεις ψυχολογίας. Αυτή η ανάγκη να καταλάβω τους ασθενείς μου με οδήγησε στην απόκτηση του μεταπτυχιακού μου στη συμβουλευτική ψυχολογία. Το 2012, ανήσυχο πνεύμα γαρ, ακολουθώντας και τη μόδα της εποχής, παρακολούθησα και το πρόγραμμα του Life Coaching στο Κ.Ε.Κ του Καποδιστριακού πανεπιστημίου. Στην ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ λοιπόν, ήρθε και προστέθηκε και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Όλα αυτά τα χρόνια έχω παραβρεθεί σε πληθώρα συνεδρίων ενώ συμμετείχα και στην επιστημονική επιτροπή της εβδομάδας διατροφής του 2008 (με θέμα διατροφή του μέλλοντος: φύση ή επιστήμη). Δεν έχω σταματήσει να παρακολουθώ σεμινάρια ψυχολογίας, ενώ από το 2012 μέχρι σήμερα συνεργάζομαι με διάφορους ψυχολόγους για εποπτεία περιστατικών. Θα ξεχωρίσω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πέρα από τα όρια της δίαιτας» που ολοκλήρωσα το 2014 και ήταν σαν ένα δεύτερο μεταπτυχιακό για μένα. Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα περιλάμβανε τεχνικές μείωσης βάρους χωρίς δίαιτα, με αλλαγή της στάσης του ατόμου προς το φαγητό, δίνοντας εργαλεία και λύσεις για χρόνια παχύσαρκους ανθρώπους.

Που θα μας βρείτε

Το γραφείο μας βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά απο το σταθμό του ΗΣΑΠ Νέου Ηρακλείου, στην οδό Ακροπόλεως 52, ΤΚ: 141 21
Λάβαμε το μήνυμά σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ωράριο γραφείου

Δευτέρα 16:00 - 20:00
Τρίτη 14:30 - 20:00
Τετάρτη 10:00 - 13:30
Πέμπτη 14:30 - 20:00
Παρασκευή 14:30 - 20:00