…ότι το αβοκάντο βοηθάει στο αδυνάτισμα και συγκεκριμένα στη μείωση της περιφέρεια της μέσης; Το αβοκάντο ακόμη, αυξάνει την καλή χοληστερόλη, μειώνει τον κίνδυνο για μεταβολικό σύνδρομο και έχει αντικαρκινική δράση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ, φυλλικό οξύ και βιταμίνη C.
…ότι το αβοκάντο βοηθάει στο αδυνάτισμα και συγκεκριμένα στη μείωση της περιφέρεια της μέσης;
Το αβοκάντο ακόμη, αυξάνει την καλή χοληστερόλη, μειώνει τον κίνδυνο για μεταβολικό σύνδρομο και έχει αντικαρκινική δράση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ, φυλλικό οξύ και βιταμίνη C.
Ας γνωρίσουμε καλύτερα αυτόν τον ευεργετικό καρπό… Το χαρούπι: Πως καταναλώνεται το χαρούπι; Το χαρουπάλευρο και η χαρουπόσκονη παρασκευάζονται από το άλεσμα των χαρουπιών. Το χαρουπάλευρο είναι ένα αλεύρι με ευχάριστη και γλυκιά γεύση που χρησιμοποιείται για την παρασκευή πολλών τροφίμων. Όπως: ψωμί, κέικ, παξιμάδια, μπάρες δημητριακών.
Ας δούμε ποια λαχανικά μπορούν να μας επηρεάσουν εάν έχουμε ευερέθιστο έντερο! Τα λαχανικά που φαίνεται πως επιδεινώνουν πολύ τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου είναι: Τα λαχανικά που φαίνεται πως είναι περισσότερο ανεκτά είναι: Το ευερέθιστο έντερο επηρεάζεται και από αλλά λαχανικά, και αυτό έχει να κάνει με τον κάθε οργανισμό, έχουμε στο νου μας […]
Μια ευαισθησία που δε σχετίζεται με κοιλιοκάκη! Πρόκειται για μία κατάσταση στην οποία υπάρχουν συμπτώματα (εντερικά ή άλλα) μετά από κατανάλωση τροφών που περιέχουν γλουτένη και δεν αφορούν άτομα με κοιλιοκάκη ή αλλεργία στο σιτάρι. Συμπτώματα: κοιλιακός πόνος, φούσκωμα, δυσκοιλιότητα η διάρροια, πονοκέφαλος, έντονη κούραση, πόνος σε αρθρώσεις και μυς, αναιμία, δερματικά προβλήματα. Φαίνεται πως […]
Παρόλο που χρειάζονται ακόμα πολλές έρευνες, τα τρόφιμα που φαίνεται πως πυροδοτούν πιο συχνά τις ημικρανίες είναι ο καφές, η σοκολάτα, το τυρί και το αλκοόλ (ειδικά το κόκκινο κρασί). Ιδιαίτερα επιβαρυντική φαίνεται να είναι η αφυδάτωση, και η υπογλυκαιμία μετά από πολλές ώρες νηστείας. Συχνά επίσης, αναφέρεται πως ορισμένα άτομα επιβαρύνονται από κάποια φρούτα […]
Πάμε να δούμε πως αυτά τα στοιχεία επιδρούν στον οργανισμό μας. Ελεύθερες Ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθείς ενώσεις που προκαλούν βλάβες στον οργανισμό και παράγονται όταν ο οργανισμός δέχεται επίθεση. Επίθεση από το στρες, το κάπνισμα, τη ρύπανση, την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τη λήψη φαρμάκων αλλά και από ενδογενείς παράγοντες. Συμπεραίνουμε, ότι όλα τα […]
Στο coachmydiet.gr χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρίας χρήσης αναλύοντας την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας. Συμφωνείτε με αυτό;