…ότι το αβοκάντο βοηθάει στο αδυνάτισμα και συγκεκριμένα στη μείωση της περιφέρεια της μέσης; Το αβοκάντο ακόμη, αυξάνει την καλή χοληστερόλη, μειώνει τον κίνδυνο για μεταβολικό σύνδρομο και έχει αντικαρκινική δράση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ, φυλλικό οξύ και βιταμίνη C.
…ότι το αβοκάντο βοηθάει στο αδυνάτισμα και συγκεκριμένα στη μείωση της περιφέρεια της μέσης;
Το αβοκάντο ακόμη, αυξάνει την καλή χοληστερόλη, μειώνει τον κίνδυνο για μεταβολικό σύνδρομο και έχει αντικαρκινική δράση. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ, φυλλικό οξύ και βιταμίνη C.
Η γυμναστική σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή θα φέρει τα ιδανικότερα αποτελέσματα που περιμένεις από το σώμα σου! Όπως πιθανώς θα γνωρίζεις, είναι σημαντικό να μη γυμνάζεσαι με άδειο στομάχι. Ένα σνακ πριν από τη φυσική δραστηριότητα θα βελτιώσει την απόδοσή σου και θα σου προσφέρει την αντοχή που χρειάζεσαι για να δώσεις τον […]
Έφτασε λοιπόν αυτή η περίοδος! Κάθε χρόνο διαβάζουμε για τη δίαιτα μετά τις γιορτές, αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνουμε δίαιτα για να μπούμε στον σωστό δρόμο. Μπορούμε αρχικά να μπούμε σε έναν φυσιολογικό δρόμο, οποίος θα περιλαμβάνει το καλύτερο και ποιοτικότερο φαγητό για τον οργανισμό μας που εξαντλήθηκε από τις κραιπάλες των εορτών. Πάμε […]
Ας γνωρίσουμε καλύτερα αυτόν τον ευεργετικό καρπό… Το χαρούπι: Πως καταναλώνεται το χαρούπι; Το χαρουπάλευρο και η χαρουπόσκονη παρασκευάζονται από το άλεσμα των χαρουπιών. Το χαρουπάλευρο είναι ένα αλεύρι με ευχάριστη και γλυκιά γεύση που χρησιμοποιείται για την παρασκευή πολλών τροφίμων. Όπως: ψωμί, κέικ, παξιμάδια, μπάρες δημητριακών.
Ας δούμε ποια λαχανικά μπορούν να μας επηρεάσουν εάν έχουμε ευερέθιστο έντερο! Τα λαχανικά που φαίνεται πως επιδεινώνουν πολύ τα συμπτώματα του ευερέθιστου εντέρου είναι: Τα λαχανικά που φαίνεται πως είναι περισσότερο ανεκτά είναι: Το ευερέθιστο έντερο επηρεάζεται και από αλλά λαχανικά, και αυτό έχει να κάνει με τον κάθε οργανισμό, έχουμε στο νου μας […]
Μια ευαισθησία που δε σχετίζεται με κοιλιοκάκη! Πρόκειται για μία κατάσταση στην οποία υπάρχουν συμπτώματα (εντερικά ή άλλα) μετά από κατανάλωση τροφών που περιέχουν γλουτένη και δεν αφορούν άτομα με κοιλιοκάκη ή αλλεργία στο σιτάρι. Συμπτώματα: κοιλιακός πόνος, φούσκωμα, δυσκοιλιότητα η διάρροια, πονοκέφαλος, έντονη κούραση, πόνος σε αρθρώσεις και μυς, αναιμία, δερματικά προβλήματα. Φαίνεται πως […]
Στο coachmydiet.gr χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρίας χρήσης αναλύοντας την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας. Συμφωνείτε με αυτό;