- Σαλάτα με μπρόκολο, αβοκάντο και ντοματίνια: ένα φλιτζάνι μπρόκολο ελαφρά βρασμένο, 1/4 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια, πέντε ντοματίνια κομμένα στη μέση, μία κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο + 2 κουταλιές του γλυκού λεμόνι, αλάτι – πιπέρι.
- Σαλάτα με ραπανάκι, καρότο και παντζάρι: 2 ραπανακια κομμένα σε λεπτές φέτες, Ένα καρότο τριμμένο, ένα βρασμένο παντζάρι κομμένο σε κυβάκια, μία κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο + 2 κουταλιές του γλυκού μπαλσάμικο, αλάτι – πιπέρι.
- Σαλάτα με κολοκύθα, μήλο και καρύδια: 1 φλιτζάνι ψητή κολοκύθα κομμένη σε κυβάκια, 1/4 μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες, 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένα καρύδια, 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο + 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι, αλάτι – πιπέρι.
- Σαλάτα με μανιτάρια και ψητή πιπεριά: 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά ψητά στο φούρνο, 1 μικρή κόκκινη Πιπεριά κομμένη σε λωρίδες ψητή, 1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο + 1 κουταλιά του γλυκού μπαλσάμικο, αλάτι – ρίγανη.